info@rezervacija.me     067 005 002 (viber)   Hercegovacka 92

Prijava

Prijavite se na vaš nalog

Korisničko ime *
Šifra *
Zapamti
Prijavi se koristeći:
  • google

*Zadržavamo pravo izmjene ovih uslova pa vas savjetujemo da ih pročitate prije svake kupovine


Rezervacija.me je sistem za posredovanje u rezervaciji i prodaji ulaznica za događaje u Crnoj Gori.

Registracija kupaca (u daljem tekstu Korisnika) se vrši upisivanjem podataka koji su potrebni kako bi Korisnik imao svoj nalog preko kojeg će vršiti online rezervaciju i kupovinu ulaznica prihvatajući navedene uslove.

Ulaznice se preko online sistema mogu rezervisati na određeni period, a kupovina postaje validna kada se izvrši autorizacija sredstava sa kartice Korisnika u iznosu koji je naznačen pri rezervaciji ulaznice.

U slučaju da Korisnik plaća ulaznicu online, a ne učini to u roku koji je naveden prilikom rezervisanja, rezervacija prestaje da važi i ulaznice postaju dostupne ostalim korisnicima servisa.

Plaćanje putem platnih kartica vrši se putem online transakcija koje su omogućene za korisnike navedenih platnih kartica, a vrši se tako što Korisnik nakon rezervacije ulaznica unosi potrebne podatke sa platne kartice, nakon čega se vrši autorizacija (rezervacija sredstava na kartici). Nakon što korisnik preuzme svoje ulaznice, rezervisana sredstva sa računa Korisnika se prebacuju na račun rezervacija.me

Ulaznice se mogu preuzeti na unaprijed utvrđenoj adresi koja je istaknuta prilikom rezervacije ulaznica ili se mogu dostaviti korisniku na željenu adresu uz pogodnost plaćanja ulaznice pouzećem. Rezervacija.me sistem ne prihvata odgovornost u slučaju komplikacija prilikom isporuke posredstvom kurirskih službi i korisnik snosi troškove dostave ulaznica.

Maksimalan broj kupljenih ulaznica po korisniku za jedan događaj je 10 ulaznica.

Za pomoć pri rezervaciji i kupovini karata možete pogledati video uputstvo.

Rezervacija.me se obavezuje da će čuvati tajnost podataka kupaca koji se registruju preko sistema. Podaci prikupljeni od strane rezervacija.me jedino mogu biti iskorišćeni u svrhu i za potrebe izvršenja usluge.

Rezervacija.me sistem ne odgovara za organizaciju događaja, eventualne promjene koje mogu nastati odlukom organizatora, otkazivanje i promjena satnice događaja ili bilo kakvih okolnosti za odgovornosti koje snose organizatori događaja. Takođe, kao posrednici u prodaji ulaznica, nismo odgovorni ni za eventualni povrat novca u slučajevima da korisnik nije u mogućnosti da prisustvuje događaju ili je događaj otkazan.